Voorzieningen

Op het kampeerterrein is een centraalgelegen recreatieruimte aanwezig, genaamd het ARSIS. Er is een ruimte voor volwassen en een aparte ruimte voor de jeugd. In de ruimte voor de volwassenen staat een TV en een houtkachel waarvoor altijd voldoende hout aanwezig is. Ook is er een boekenkast die fungeert als bibliotheek. U kunt boeken vrijblijvend lezen en omruilen. Bij regenachtige dagen kunt u zich lekker op warmen aan een heerlijk houtvuurtje en bijkletsen met anderen. In het jeugdgedeelte staat een TV, waar de jonge lui lekker onderuit op de bank kunnen genieten van een leuke film of serie. Er zijn hier allerlei spelletjes te vinden: bijvoorbeeld tafeltennis, tafelvoetbal, sjoelbakken en verschillende bordspellen aanwezig. Maar buiten spelen is het het mooist natuurlijk ;)

Centraal op het terrein staat een sanitairgebouw (zie foto), waarin wascabines, (familie)douches, babybad, kinderbad en wastafels aanwezig zijn.

Tevens vindt u hier de afwasplekken met warm water, een wasmachine, droger en een centrifuge. Bij elk kampeerveld zijn toiletten aanwezig. Op diverse plekken zijn stortplaatsen voor uw chemisch toilet. 

Op de meeste kampeervelden zijn zandbakken waar de kinderen lekker in kunnen spelen. Tussen het Brinkveld en het Sportveld is een speeltuintje. Op diverse plaatsen hangen schommels.

De camping beschikt over een tennisbaan, badmintonveld, volleybalveld. Er is een groot sportveld aanwezig met daarop voetbaldoeltjes. Verderop op de camping vindt u een kanovijver en een ven in het bos, waar u heerlijk verkoeling kunnen vinden tijdens de warme zomerdagen.

Er is een winkeltje als “Hulpbron” aanwezig.

In het hoogseizoen verkopen wij vanuit de Hulpbron vers afgebakken broodjes. Er zijn alleen houdbare producten te verkrijgen in de Hulpbron. Dus wanneer u onverwacht bezoek krijgt of iets vergeten bent in de supermarkt kunt u bij ons terecht.  

Kinderen kunnen hier snoepjes kopen en er is een ruim assortiment ijs aanwezig. 

 Winkel binnen     Hulpbron     Winkel stellingen