Voorzieningen

Op ons kampeerterrein een ruime recreatieruimte aanwezig, genaamd het ARSIS. Er is een speciale ruimte voor volwassen en een aparte ruimte voor jeugd. In het volwassen gedeelte staat een TV en een houtkachel, er is altijd voldoende hout aanwezig. Dus bij regenachtige dagen kunt u zich daar lekker op warmen aan een heerlijk houtvuurtje en bijkletsen met anderen. In het jeugdgedeelte staat een TV, waar de jonge lui lekker onderuit op de bank kunnen genieten van een leuke film of serie. Er zijn hier allerlei spelletjes te vinden: bijvoorbeeld twister, een tafeltennistafel, voetbaltafel en sjoelbakken. Maar buiten is het het mooist natuurlijk ;)

Centraal op het terrein staat een modern sanitairgebouw (zie foto), waarin wascabines, (familie)douches, babybad, kinderbad en wastafels aanwezig zijn.

Tevens vindt u hier een wasmachine, droger, centrifuges en een langzaam-wasser. Bij elk kampeerveld zijn toiletten aanwezig. Op diverse plekken zijn stortplaatsen voor uw chemisch toilet. 

Op de meeste kampeervelden zijn zandbakken waar de kinderen lekker in kunnen spelen. Tussen het Brinkveldje en het Sportveld is een speeltuintje. Op diverse plaatsen hangen schommels.

De camping beschikt over een tennisbaan, badmintonveld, volleybalveld. Er is een groot sportveld aanwezig met daarop voetbaldoeltjes. Verderop op de camping vindt u een kanovijver en een ven in het bos, waar u en uw kinderen heerlijk verkoeling kunnen vinden tijdens de warme zomerdagen.

Er is een winkeltje als “Hulpbron” aanwezig.

Vanuit de Hulpbron verkopen wij vers afgebakte broodjes in het hoogseizoen. Er zijn alleen houdbare producten te verkrijgen in de Hulpbron. Dus wanneer u onverwacht bezoek krijgt of iets vergeten bent in de supermarkt kunt u bij ons terecht.  

Kinderen kunnen hier snoepjes kopen en er is een ruim assortiment ijs aanwezig. 

 Winkel binnen     Hulpbron     Winkel stellingen