Oom Hein en Tante Hennie

In 1948 zijn Opa en Oma Kamp getrouwd en op de ‘Heuvel’ gaan wonen. Om wat meer inkomsten te generen zijn ze in dit jaar met de camping begonnen. Het bijzondere hiervan is dat ze hiervoor bewust hebben gekozen en niet zoals de meeste kampeerterreinen destijds bij toeval zijn ontstaan.

Oom Hein (Opa) ondernam van alles om het terrein om te toveren naar een fijne kampeerplek. Daarbij kreeg hij veel hulp van campinggasten, die groep was inmiddels flink gegroeid. Ze klusten er heel wat op los, het was een prachtige en zeer gezellige tijd. Af en toe ging er hier en daar wel wat mis met opbouwen en was het eind resultaat niet helemaal geslaagd, maar dan was zijn standaard uitspraak; ‘het is niet helemaal gelukt, maar we hebben in ieder geval wel een leuke dag gehad’ . Met een big smile :) op z’n gezicht. Ook Tante Hennie (Oma) legde haar hart en ziel in het bedrijf met het schoonmaken van de huisjes die zij destijds verhuurde. Op z'n tijd maakte ze een gezellig praatje met de gasten. Als Oom Hein thuis kwam stond het eten al weer klaar. Na acht uur 's avonds zat opa uit te rusten en zwaaide oma de scepter. En O wee als je wat kattenkwaad uithaalde ;)

In 1978 namen Hein Kamp en Hanneke Postma- Kamp, broer en zus, het bedrijf over. Hanneke nam een deel van de huisjes over en Hein het kampeergedeelte, de stacaravans en ook aantal huisjes. In 1993 kwam Carla bij Hein wonen en hielp hem mee met het verhuren van kampeerplaatsen en allerlei ander klussen die bij een kampeerbedrijf horen. Zij hebben de camping een stukje gemoderniseerd. In 2000 lieten Hein en Carla een nieuw groot washok neerzetten met alle gemakken voorzien. Dit washok voldoet nu nog steeds erg goed. Een paar jaar later werd het oude recreatieruimte ARSIS omgeruild voor een groter en beter recreatieruimte, opnieuw ARSIS genoemd. Dit betekent; de kunst is lang, het leven is kort (Ars Longa, Vita Brevis). En een flinke klus was de riolering aanleggen op de gehele camping van 36 hectare, ook dit heeft Hein gedaan in de tijd dat hij de camping beheerde.

Hein en Hanneke zijn de oom en moeder van Martijn, het is dus nu een echt familiebedrijf! Want in 2015 namen wij, Martijn en Rosalie, dit prachtige unieke kampeerbedrijf over. We pasten de naam aan naar Natuurcamping De Hoogte en deden al snel wat aanpassingen om met de huidige tijd mee te gaan, zoals een WiFi-netwerk, een receptie, een nieuwe website, zonnepanelen en nog aantal andere aanpassingen. Sinds 2016 zijn de Paspoortvelden aangesloten bij Stichting Natuurkamperen. Voor deze velden heeft u een kampeerkaart nodig zie voor verdere informatie Natuurkamperen op De Hoogte.

Geschiedenis